петак, новембар 15, 2019
DonMarkoC

Ko si ti ako nemaš verifikovan nalog?! Kako ga verifikovati!

Ovih dana sam primetio da na twitter-u ide debata o tome ko ima verifikovan twitter nalog, ko ga nema, ko je prvi, zašto je to bitno itd. Zaista su se pojedini uživeli u te pojave verifikacije, toliko da ćemo u bliskoj budućnosti svi morati da imamo verifikovane naloge da bi tweetali ili uopšte bili prisutni na twitteru!

To me je navelo da ja verifikujem svoj nalog, tačnije, da malo istražim kako je najlakše doći do famozne ikonice plave boje… naravno nisam verifikovao, ali ne znači da neću 🙂 Ono što vam mogu reći jeste da je i prostije nego što izgleda, i ne sumnjam da će Srbija možda u narednom periodu (a možda i posle ovog posta, nikad se ne zna) postati zemlja sa najviše verifikovanih naloga, jer zaboga ko si ti ako nisi verifikovan??? Ako jesi, onda si ZVEZDA, onda postojiš, onda si priznat, onda ćete “uticajni“ tviteraši menšovati, komunicirati sa tobom itd. Nastaće samo problem kada budemo svi verifikovani u Srbiji, nećemo znati koji je to stepen više na twitter-u da bi bili iznad drugih i gledali ih sa visine.

Moje skromno mišljenje je da twitter postaje polako nepodnošljiv, previše negativan, previše nabedjen, previše lažno uticajan, i sjajno mesto da nekoga pljunete, nagrdite, ispraznite svoje negativne misli iz sistema… i to je nešto što postaje sve očiglednije. Kako raste broj korisnika tako opada i kvalitet tweetova, a ni liste više nisu od neke koristi. Da ne bude zabune, ja ga i dalje gotivim, ali primećujem drastičnu razliku u odnosu na npr. pre godinu dana.

A sada ono što sve zanima. KAKO DA VERIFIKUJEM NALOG + iznenadjenje MOŽETE I DOBITI 50K FOLLOWER-a 4 FREE!

Postoje dva načina, i oba su malte ne ista, razlika je samo u boju followera koje dobijate. Ono što je bitno naglasiti jeste da nakon korišćenja ovih servisa vi ipak morate dati nešto za uzvrat, a to je npr. prijava na neki sms servis, ili skidanje neke melodije za telefon ili aplikacije, i sve to košta. Cena je oko 300 rsd prosečno, ali se možete nakon toga i odjaviti  sa servisa. Uostalom, šta je 300 rsd za nekog ko želi da je FAMOUS?! Think again…

Prvi servis se nalazi na strani: http://twitterfollowers.favcc1.com/

Ono što treba da uradite jeste da ukucate vaš nick, npr: DonMarkoC u jedno od dva polja. Imate opciju za Verifikaciju naloga i deo za dobijanje 5000 follower-a u roku od 24h! Da dobro ste pročitali, 24h! Nakon odabira jednog od dva polja, sledi ono što sam vam pomenuo, a to je da uzmete učestvovanje u jednom od servisa koji se naplaćuju. Cena prava sitnica… ipak je plava ikonica u pitanju! Uostalom pogledajte video (zar nisam divan)

Drugi servis koji nudi verifikaciju twitter naloga je takodje veoma prost, ali vam nudi od 10.000 do 50.000 followera za samo 24h! To je na adresi: http://freetwitterfollowers.favcc1.com/

Ono što je ovde lakše jeste da od jednom možete da izaberete koliki broj followera želite i da li želite da se odmah i verifikujete. Nakon toga ide opet neki servis (sa kog možete da se odjavite, ovo vam stalno napominjem, jer je fora da budete verifikovani za cca 300 rsd). Pogledajte video…

E sad šta vam to donosi? Malo sam pogledao profil od ovog drugog videa, tačnije @MrCraigBierko, i mogu vam reći da ima stvarne korisnike, tj. followere, interaktivni su sa njim, dobija dosta fejvova, RT-ova, menšn-a itd.

primer

Zaista je postao uticajan medju svojom malom družinom preko noći! Znači nisu samo jaja i neki lažnjaci, ne koštaju ništa, a dižu vam ego! Čak šta više, neki ga i mole da ih zaprati, jer šta zna dete ko je poznat i uticajan a ko ne?

Prikaz

Šta ćete uraditi? Da li je bitno KO vas prati ili KOLIKO vas ljudi prati?

 

Oglašavanje
About The Author

Krenuo sa sportom. Prešao iz analognog u digitalno. Kreativac. Zaljubljenik u dobre stvari. Ne voli nepravdu. Život ne želi da pamti po rizicima koje nije prihvatio.

%d bloggers like this: