Iako su na Svetskom prvenstvu u fudbalu najvažniji fudbaleri, golovi i navijački duh svakog muškarca, evo nekoliko zanimljivosti koji se vezuju za Brazil.

Pre svega, da počnemo od stadiona…već nekoliko meseci ranije pojavili su se problemi na najskupljem stadionu. Kako prenosi Jurosport stadion „Mane Garinča“ u Braziliji prokišnjava na pojedinim mestima. Zbog toga će kompanija, koja je renovirala stadion morati da odgovori na određena pitanja. Da krov prokišnjava primećeno je tokom meča između ženskih selekcija Brazila i Čilea. Lokalni mediji su objavili da je donji „prsten“ bio poplavljen. Na renoviranju stadiona su se dogodile i tragedije. Fabio Hamilton da Kruz, brazilski građevinac, poginuio je kada je pao sa osam metara visine prilikom izvođenja radova na stadionu „Areni Korintijans“, u Sao Paulu.

2014-FIFA-World-Cup-Brazil-10

I navijači su dosta ozbiljno shvatili ove utakmice. Trojica Kineza, koji su na televiziji pratili utakmice sa Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu, umrli su od nespavanja ili im je otkazalo srce usled napetosti. Muškarci, samo opušteno i ponekad odspavajte!

Luiz Felipe Scolari, Brazilski selektor je izjavio i preporučio fudbalerima, da tokom trajanja svetskog prvenstva u fudbalu mogu imati seksualne odnose, ali bez preterivanja. Pored toga zabranio je i akrobatske seks poze. Svaki igrač će biti kontrolisan i pregledan od strane lekara.

Na ovom svetskom prvenstvu u fudbalu je najavljena i nova moda. Dosta fudbalera će preferirati duboke kopačke. Naravno, najpoznatija sportska marka, Nike je predstavio svoj novi model kopačke koji već četiri godine usavršava. Najbolji fudbaleri će ga i probati i reklamirati.

Crime-bugs-Brazil-ahead-of-2014-World-Cup

Najbolje supruge na Brazilskom svetskom prvenstvu su: u G grupi žena Cristiana Ronalda Irina Sejk, iz grupe F Amra Silajdzic, žena Edin Dzeka, iz grupe E je najlepša Ludivine Kadri Sagnára (Bacary Sagna), u grupi D je najseksipilnija Alberto Aquilanijeva ljubav, Michela Quattrociocchéra, U grupi C je prisutna prelepa Nacuki Margaretre (Kagava Sindzsi), a bez Shakire ništa, ona je najbolja cica u grupi B, dok je u grupi A Marco Fabiatova voljena osvojila prvo mesto, Ana Bekoat.

I… Da li želite da saznate kako izgleda najidealniji fudbaler na svetu? Evo…Golman Gordon Banks ima najbolje ruke, dok je David Beckham najpametniji. Paul Gascoigne je fudbaler sa najboljim kukovima, a Bobby Moore je nesumnjivo najbrži. Terry Cooperovo srce je toliko jako da može izdržati sve, dok bi Sol Campbellova glava bila pravi spas u celoj priči. Oni su najbolji i najjači!

Sponzorisan blog post

Oglašavanje