Saturday, March 24, 2018
DonMarkoC

iPhone u Srbiji? Kad san postane java!

Sinoć smo u lepom ambijentu restorana Comunale u Beogradu imali priliku da nam na stolu služe iPhone,  najnovije modele kompanije Apple. Sve to ne bi bilo čudno da je kod nas sve ok što se tiče propisa, tržišta itd. Međutim, kao što nije, ovo je bila prezentacija novih uredjaja koji će se uskoro naći na srpskom tržištu.

Kompanija Vip Mobile nas je ugostila i predstavila modele koji stvarno izgledaju lepo. Kako smo svi bili radoznali da ga testiramo, nije se mnogo zadržao u mojim rukama, ali ono što sam video je sasvim super. Modeli iphone 6 i iphone 6+ odišu elegancijom, a ovaj veći bogami i ekranom. Kažu da je veličine jednog pakovanja čokolade. Nismo se usudili da proveravamo da li je stvarno lomljiv, jer bismo verovatno trebali da skupljamo pare za plaćanje istog.

iphone6, DonMarkoC blog 1

Ljubazni domaćini iz Vip-a nam kažu da su testirali uređaje na mreži, ali da se čeka odluka RATEL-a, kao i da čekaju kraj digitalizacije kako bi se oslobodio spektar za 4G iliti LTE tehnologiju. Pored toga rečeno je da je sve spremno ali i da kompanija Apple ima poslednju reč kad priča o plasiranju uređaja pokrenuta.

Naravno meni je zapao za oko veći model iphona-a 6 plus, koji dominira u odnosu na sve telefone na stolu sinoć. Manji model od 4,7 inča je taman za one sa manjom rukom i jednostavno se rukuje sa njim. Medjutim, za veći model vam trebaju obe ruke! Naravno, on je i namenjen malo zahtevnijim korisnicima. Na prvi utisak, razlika je samo u veličini, pa slobodno možete da odmerite snage sa oba modela.

iphone6, DonMarkoC blog

Za prave ljubitelje Apple proizvoda ovo je svakako ohrabrujuća vest i nadam se da ćemo, kao i sva normalan svet, moći da kupimo svoj iphone u Srbiji, bez da cimamo kumašina preko bare da nam donese jedan!

Do tada, i do zvanične vesti o puštanju iphone u Srbiji, držim fige!

Savet:

Za muški deo populacije: Veći ne staje u dzep, manji može!

Za ženski deo populacije: Trebaće vam torbica za veći, manji može u dzep!

Oglašavanje

About The Author

Krenuo sa sportom. Prešao iz analognog u digitalno. Kreativac. Osnivač Adria Daily magazina. Zaljubljenik u dobre stvari. Ne voli nepravdu. Život ne želi da pamti po rizicima koje nije prihvatio.

%d bloggers like this: