Saturday, March 24, 2018
DonMarkoC

Tablet TESLA brend iz Srbije! #TechFair

Upravo završeni Tech Fair u Shopping Centru Ušće protekao je sjajno. Pored toga što je pružao priliku da se posetioci ovog centra upoznaju sa novitetima iz IT sveta, ovaj sajam tehnologija je bio i svojevrsna aktivacija korisnika i posetioca, jer je pružao priliku da se bliže upoznamo sa brendovima, njihovim mogućnostima, i aktivno učestvujemo u ocenjivanju samih proizvoda. Kako iz iskustva znam da je kompanijama to bitno, ovaj Tech Fair je bio prava poslastica za sve.

slika 1

Koncept ovakvog sajma je ideja da se on ravnomerno rasporedi po celom centru Ušća, kako bi posetioci imali i ’mini zadatak’ da pronađu sledeći štand. Na vidnim mestima su bili prisutni brendovi koji iz svog asortimana nude najbolje, kao i divni mladi ljudi ispred brendova koji su bili spremni i strpljivi da adekvatno i razumno odgovore na sve upite prolaznika. A verujte mi da su dobijali raznorazna pitanja!

Najveću pažnju su nekako dobile dve akcije, pa vam ih ja predstavljam sada. Kompanija HP je na samom ulazu animirala posetioce za vredne nagrade, pa su prisutni imali prilike da se igraju sa ostalim kandidatima. Točak sreće, koji je verujem svima dobro poznat, je imao najviše pažnje, navijalo se u iščekivanju šta će nagrada biti. Oni najsrećniji su neke nagrade osvojili, a oni najbrži su imali prilike da u mini kvizu na najnovijem HP računaru osvoje upravo to – najnoviji HP Pavilion x360° notebook, čije karakteristike pružaju da se iz notebook moda postavi u stand mod, zatim u položaj šatora i na kraju u tablet mod. Nagrada vredna svake pažnje.

slika 2 (2)

slika 2 (3)

slika 2 (1)

Nakon toga imali smo priliku da vidimo novo čudo u izradi televizora od kompanije SONY, tačnije 4K (K je oznaka za hiljadu) Ultra HD (high definition) TV! Slika je prosto savršena i prosto ne možete da prođete pored TV-a a da ne bacite pogled na njega. I baš u tom momentu smo imali priliku da naiđemo na jedan mlad par koji bi voleo da ovakvo čudo tehnike vidi u svom domu. Želimo im svu sreću!

Slika 3 (1)

Slika 3 (2)

Slika 3 (3)

Već dokazani HTC telefoni imali su svoj štand u prepoznatljivim bojama, gde su posetioci mogli da testiraju i upoznaju se sa perfomansama HTC telefona, posebno modela M8. Kao jedan od najboljih proizvoda ove kompanije zaista je privlačio pažnju. Iz kompanije najavljuju i skoro pojavljivanje HTC Eye telefona, koji među prvima na svetu ima integrisan blic sa prednje strane, a sve za ljubitelje čuvenog selfie fenomena. Dakle, očekujemo nov telefon koji će podići nivo fotografija za stepenik više. Pored toga, prisutni si imali prilike da sklapaju i puzzle, a za najbrže su bili prikladni pokloni.

Slika 4 (1)

Slika 4 (2)

Slika 4 (3)

Pitanje koje se najviše moglo čuti na štandu brenda TESLA, jeste da li je to zaista srpski brend? Naravno svi su bili iznenađeni potvrdnim odgovorom. Predstavljena su tri modela: Tesla Tablet 7,85 inča koji poseduje munjevit procesor kompanije Intel, izdržljivu bateriju, pristupačnu cenu i veoma tanko kućište. Zatim model Tesla Tablet L7 za koji kažu da je Best Buy, sa Intel procesorom, Androidom 4.4 KitKat kao operativnim sistemom i 2GB radne memorije. Takođe, prisutne je privukao i beli model Tesla Tableta H7 koji zahvaljujući neverovatnoj rezoluciji IPS ekrana pruža neverovatnu sliku. Uz već standarni Intel procesor, nudi Bluetooth i GPS funkcije, a sve to je sklopljeno u aluminijumsko kućište. Kako sam prvi put imao prilike da se susretnem sa Teslinim proizvodima mogu reći da sam iznenađen viđenim, a vama preporučujem da ih upoznate.

Slika 5 (1)

Slika 5 (4)

Slika 5 (2)

Slika 5 (3)

Kompanija Big Bang je pružala svim posetiocima 10% popusta na ceo asortiman. A kako im se radnja nalazi na 2 spratu, ovo je bila sjajna prilika da se svi ponove za neke kućne aparate koji su uvek najtraženiji.

Slika 6

Za kraj još jedna lepa vest. Ovih dana u Shopping Centru Ušće je otvoren nov restoran sa prelepim ambijentom. Kako je hrana već dokazano kvalitetna i ukusna, nakon ovog Tech Fair-a mnoge posetioce smo mogli zateći baš u restoranu SC Ušće, što preporučujemo i vama. Idealno za dobar ručak, razgovor i uživanje u novim proizvodima IT scene.

Slika 7 (1)

Slika 7 (2)

Ukoliko niste bili u mogućnosti da posetite ovaj Tech Fair sajam u sklopu Sezone Osmeha SC Ušća, sledeći ne smete propustiti!

Ova tekst je sponzorisan od strane SC Ušće.

Oglašavanje

About The Author

Krenuo sa sportom. Prešao iz analognog u digitalno. Kreativac. Osnivač Adria Daily magazina. Zaljubljenik u dobre stvari. Ne voli nepravdu. Život ne želi da pamti po rizicima koje nije prihvatio.

%d bloggers like this: