Ovakve stvari i akcije me prosto uvek obraduju. Sam taj sklop nečeg lepog kao čokolada, dizajna i humaniratnog karaktera kod mene uvek dobija prioritet. Onaj osećaj kada nekom pomogneš, kada ti se taj neko zahvali najiskrenije, je jedan od najjačih osećaja koje čovek može da doživi. Bez predsrasuda. Bez lažnih osmeha. Iskren. Direktan. Stidljiv. Vredan svakog momenta koji posvećujemo nekom. Upravo ovih dana se dešava jedna takva akcija, zavijena u najlepši slatkiš na svetu – čokoladu!

Pozivnica

Humanitarna akcija ˝Nešto lepo kao čokolada˝  ima za cilj podršku Svratištu za decu i omladinu u Beogradu kroz raspodelu dizajniranih čokolada donatorima, u znak zahvalnosti.

Tri stotine čokolada sada su unikatni delovi jedinstvene kompozicije.

Kreirali smo više od 300 međusobno različitih, ilustrovanih karaktera koji ispunjavaju omote čokolada od fine belgijske čokolade, od kojih svaki poseduje određenu emociju. Poput donatora, svi zajedno su se simbolično udružili sa ciljem da stvore jedno dobro delo.

cokolade09

Instalacija od 300 unikatnih delova (čokolada) biće izložena 22-26. novembra 2014. u Galeriji Kolarčeve zadužbine. Na otvaranju 26. novembra u 19h, svaku od čokolada biće moguće preuzeti uz donaciju od 1000 dinara. Sav prihod prikupljen na ovaj način biće iskorišćen za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Svratišta.

1 čokolada=1 paketić

Čokolade se rezrvišu preko sajta www.nestolepo.rs

cokolade05

Zato ako niste u mogućnosti da se odazovete pozivu, da lično preuzmete svoju čokoladu, uvek možete da podelite ovaj apel, vašim prijateljima, pratiocima na mrežama, poznanicima. Hajde da makar tako doprinesemo ovoj lepoj akciji i raširimo svest o njenom postojanju. To makar svako može, zar ne?

Oglašavanje