среда, 20 октобра, 2021
DonMarkoC

Kako vam zvuči: Uskrs u naručju toplog zaliva?

Kako smo jedva čekali da prođe zima i da nam dođu topliji dani, tako smo svi nekako nestrpljivi da osetimo sunce na sebi, udahnemo miris lepog vremena i sa voljenom osobom uživamo u čarima koje nam dolaze. Sam početak aprila meseca nam je doneo upravo to, da se šepurimo kao gušteri na suncu, upijajući svaki njegov zrak. April je mesec kada nas očekuje i jedan od najlepših praznika – Uskrs.

Nikada do sada nisam imao prilike da ovaj praznik provedem nagde na odmoru, da spojim lepo i korisno. Zapravo ovaj praznik je onako baš porodičan, i na samu pomisao da bih mogao sa porodicom da odem negde me baš veseli. Još ako je to na moru, uh, ništa lepše iskreno. More možda nije za kupanje, ali sam boravak pored njega, taj miris mora, četinara, taj šmek koji samo zalazak sunca na moru može da ponudi je nešto za šta vredi nekad otići iz Srbije za praznike. Zašto vam ovo govorim… zato što kad nam je nešto tako blizu, što je pristupačno, mahom retko pomislimo da je to pravo mesto za nas. Baš zato mislim da je ono što nam je blizu nekad i najbolje rešenje. Crna Gora, u koju smo decenijama išli na odmor kao deca, kao mladi, još uvek nam je tu… sa svom svojom lepotom i mogućnostima koje nudi. Ioako je možda druga država, zapravo to smo mi, to su isti prijatelji dole, isti ljudi, ista poznastva. Ali i neki isti, bolji, unapređeniji hoteli koji nam nude besprekoran odmor.

Maestral hotel - DonMarkoC blog (3)

Okružen sa preko stotinu stabala maslina, od kojih su neka stara i po preko 100 godina, i smešten na prelepoj peščanoj plaži, uz nezaboravan zalazak sunca hotel Maestral, Resort & Casino nudi jedinstven ambijent kao stvoren za odmor! I zašto ga ne bi proveli tamo, kada je tako blizu. Hotel Maestral  nam nudi momente totalnog opuštanja… one kada želite sebi da priuštite najbolje! Specijalna short-week Uskršnja ponuda učiniće da vam prvi topliji dani donesu uživanje i dane za pamćenje. A kad pomislim samo na šetnju plažom dovoljno je.

Maestral hotel - DonMarkoC blog (2)

Pored toga u wellness centru Maestral razni bazeni i sauna centar sa finskom i infracrvenom saunom i turskim i rimskim kupatilom, teretana, stomatološko savetovalište, kupke sa masažom, a pre svega vrhunska udobnost, će vas u potpunosti očarati. Maestral hotel se nalazi u romantičnom stenovitom zalivu jednog od najlepšeg delova crnogorske obale, nekoliko kilometara udaljen od Budve.

Ono što izdvaja ovaj hotel od drugih jeste da već zadnjih DESET godina, ovaj hotel ima preko 400 dešavanja, pa su postali prepoznatljivi u regionu kao jedan od centara dobrog provoda i zabave! Od raznih modnih revija, preko tematskih večeri, kabare programa, predstava… sve do veličanstvenih koncerata najvećih muzičkih zvezda regiona i šire!

Pored toga, ovaj hotel se trudi da izađe u susret svojim budućim gostima paketima usluga koje stalno priprema.

Maestral hotel - DonMarkoC blog (1)

Ono što sam definitivno odlučio jeste da ću posetiti ovaj hotel koliko već pre prvomajskih praznika… Topla preporuka od mene!

Ovaj post je podržao hotel Maestral.

 

Oglašavanje
About The Author

Krenuo sa sportom. Prešao iz analognog u digitalno. Kreativac. Zaljubljenik u dobre stvari. Ne voli nepravdu. Život ne želi da pamti po rizicima koje nije prihvatio.

%d bloggers like this: