U Srbiji je sve jasno. Koji operateri postoje, kako funkcionišu, koje su im ponude, cene, usluge itd. Zapravo svi mi smo nekako upućeni da biramo jednog od ta tri operatera mobilne telefonije. Veoma često čujem kako su ljudi nezadovoljni, kako žele da što pre završe ugovor sa nekim od operatera i pređu kod drugog. Bilo koga da pitate, naćiće neku zamerku na rad i funkcionisanje mreže. Imao sam utisak da nikako ne može sve biti cakup-pakum, što bi u narodu rekli, i uvek sam se pitao šta bi se desilo kada bi se pojavio neko nov na tržištu, u igri, neko drugačiji, koji na prvu loptu privlači pažnju i koji te tera da mu posvetiš pažnju i istražuješ o mogućnostima koje nudi. Uh, pa to bi bilo baš dobro, prvenstveno zbog konkurencije, jer će svi morati da budu bolji prema korisnicima.

GLOBALTEL-sajt-slajd-04

Mojim mislima nije trebalo puno da dobiju odgovor…

Da vam dočaram… U basketu 3 na 3 tim se sastoji od 4 igrača, ne možete pobediti ako vam novi 4 igrač nije podjednako dobar na terenu, a nebrojano puta, taj 4 novi igrač je možda i najbojli, jer on donosi razliku u utakmici koja treba da se prelomi. Ako niste znali, evo sada je trenutak da saznate! Srbija je dobila 4 igrača koji će doneti sve ono što je falilo početnoj postavi. On se zove Globaltel, i predstavlja virtulenog mobilnog operatera u Srbiji koji će vas svojim fintama, siguran sam, osvojiti. Kao i svaki igrač koji dođe u ligu, on je na probi i svi žele da vide šta to on ima i šta ga čini posebnim. Po običaju, zaljubimo se u neki potez koji je jedinstven samo za tog igrača, pa baš tako ja sam se zaljubio u najbolju fintu koju Globaltel ima: Kroz Globaltel aplikaciju je moguće kupiti brojeve telefona iz više od 40 država, kako mobilne tako i fiksne. Boom! Jeste razmislili o ovoj finti? Pa meni je to zaista sjajno.

Ali to nije sve… Globaltel operater nudi SIM kartice sa realnim brojevima 0677. Takođe, moguće je dobiti realan 0677 broj kroz Globaltel aplikaciju. Kada sam malo bolje razmislio kako se ova finta izvodi, skontao sam da je na njoj rađeno baš puno, i da ona sada izgleda jednostavno, lako… a sve što izgleda lako, zapravo je jako teško. Činjenica da možete imati nekoliko brojeva kroz jednu aplikaciju i to iz više zemalja zaista je super! E sad, pored glavne finte, svaki dobar igrač ima još nekog keca u rukavu, koji u kombinaciji sa glavnom fintom predstavlja dobru kombinaciju i all-round igrača.

Globaltel ima svoja dva postulata koji se ogledaju u njihovoj misiji i viziji ove utakmice. A to su:

  • Potpuno zadovoljenje potreba korisnika u oblasti telekomunikacija, zabave i mobilnih plaćanja.
  • Inovativnost i implementacija novih rešenja u oblasti telekomunikacija, kojima teže da bi uspostavili nove svetske trendove, na zadovoljstvo potreba savremenog čoveka.

2

I zaista, Globaltel je sve to. Međutim, u razgovoru sa ljudima primetio sam da oni Globaltel ponekad pomešaju i poistovećuju sa drugim aplikacijama, kao što su Viber ili WhatsApp. Ono što treba da znate jeste da npr. Viber korisnici mogu da komuniciraju samo sa Viber korisnicima, dok vam Globaltel predstavlja još jednu fintu: Imate neograničenu mogućnost komuniciranja sa fiksnim i mobilnim mrežama širom sveta!

3

Sada da budem još koncizniji.

Globaltel aplikacija nudi sledeće usluge:

  • Besplatan Globaltel broj
  • Besplatni pozivi, SMS i multimedijalne poruke u okviru aplikacije
  • Pozive van Globaltel mreže po veoma pristupačnim cenama
  • Gledanje televizije
  • Mogućnost kupovine brojeva iz preko 40 zemalja sveta
  • Mogućnost višestrukih brojeva telefona na jednom uređaju
  • Zaštitu privatnosti korisnika

Mislim da nisam mogao bolje od ovoga. Kako mi radoznalosti ne manjka, nedavno je bilo otvaranje i prve Globaltel radnje u Srbiji. Ona se nalazi u Makenzijevoj 24 u Beogradu, i tom prilikom Globaltel je, kao dobar timski igrač, poklonio 500 sim kartica mladima koji su sa sobom poneli index ili đačku knjižicu. Ja sam bio na licu mesta i zatekao ogromnu gužvu ispred radnje, a takođe sam potvrdio sve ovo što sam vam napisao. Globaltel je zaista igrač budućnosti. Impuls budućnosti.

21762105_10214578765242319_3163612055868253573_n

Otvaranje prve radnje Globaltela-a u Srbiji. Makenzijeva 24, Beograd.

Ako sam uspeo da vas zaintrigiram sa svim fintama koje Globaltel ima, savetujem vas da ga upoznate, pružite mu šansu i uživate u igri koja vam predstoji. Sve o njemu možete saznati na adresi globaltel.rs

Ah da… jesam li vam rekao da Globaltel nudi i da gledate TV preko aplikacije? 😉

 

Ovaj tekst je urađen u saradnji sa kompanijom Globaltel.

 

Oglašavanje