Tuesday, October 17, 2017
DonMarkoC

Reklamiranje i sponzorisani tekstovi

Ako ste se pitali da li postoji mogućnost da se reklamirate na mom blogu – odgovor je DA! Zapravo mi blogeri od toga živimo, pa nije ništa čudno. Baner je pozicija 300 x 600 px, može biti .jpg ili .gif, a otvoren sam za saradnju, pa me kontaktirajte ovde.

Ukoliko se pitate da li možete da me angažujete za neki sponzorisani blog post, odgovor je takođe DA, ali tada trebate imati na umu sledeće:

  • Prihvatam saradnju samo sa brendovima u koje verujem, koje koristim i za koje imam neko iskustvo.
  • Ukoliko je neki totalno novi brend, mogu prihvatiti saradnju, uz naglasak da ako brend ne zadovolji neki moj kriterijum, tekst će biti realan i iskren a vi ćete to znati, ili se možemo dogovoriti da se tekst ne objavi.
  • Nikada ne bih prihvatio saradnju sa brendom sa kojim imam loša iskustva radi para. Nisam iz tog miljea.
  • Na kraju svakog teksta stoji nagašeno da je tekst sponzorisan iz poštovanja prema čitaocima.

Eto toliko, nadam se da sam bio jasan! Više o meni možete saznati na linku koji ste prešli upravo. A o mogućnostima neke druge saradnje možete saznati ovde.

Sponzorisani blog textovi

 

Untitled-1UNICEF

U cilju podrške kampanje UNICEFA #pomazemunicef napisan je blog post posvećen podršci adolescentima u Srbiji i brizi Unicef-a o njima. Tekst možete pročitati ovde. Sponzor teksta je Unicef.

 

Apatinska Pivara CMYK pozitivAPATINSKA PIVARA

U saradnji sa digitalnom agencijom HomePage i Apatinskom pivarom podržao sam plasiranje najnovije pesme ”Naša Stvar” sponzorisanim tekstom koji možete pročitati ovde. Sponzor teksta je Apatinska pivara.

Nova saradnja sa Apatinskom pivarom povodom lansiranja retro flašice Bombica. Tekst možete pročitati ovde.

 

 

9w9Lehlo_400x400SC UŠĆE

U saradnji sa kompanijom Confluence Proprety Management u čijem sklopu se nalazi SC Ušće, napisan je tekst o Tech Fair-u koji je održan u tržnom centru. Tekst možete pročitati ovde. Sponzor teksta je SC Ušće.

 

 

 

eonE6cAw

Hotel MAESTRAL, Crna Gora

U saradnji sa hotelom Maestral iz Crne Gore dogovorena su dva teksta u cilju promocije kapaciteta i usluga ovog hotela. Tekst možete pročitati ovde.